21. huhtikuuta 2011

Piknik.

Pääsiäisen eväspöytä katettiin pergolan varjoon. Jälkkäriksi keitettiin mansikkaista raparperikiisseliä. Jälkimmäiset jo tämän kesän satoa.

5 kommenttia:

  1. Oi, tämän raparpereissä jo vuoden satoa ja karjalanpiirakoita nam... ihanko itse leivottuja?

    Ihanaa ja aurikoista pääsiäistä sinulle!

    VastaaPoista
  2. Herkullisia kuvia!

    Meidän piti tulla sinne suunnalle pääsiäisen viettoon, mutta sairastelu ja pitkä ajomatka tyssäsivät ne suunnitelmat. Ehkä pian kuitenkin! Harmi, siitä on jo puolitoista vuotta, kun viimeksi kävin niissä maisemissa!

    Hyvää pääsiäistä!

    VastaaPoista
  3. Onpa niin kotoisan näköisiä tarjottavia :)
    Ja marimekon pöytäliinakin..

    Raparperi-mansikkakiisseli kermavaahdon kera vie ajatukset lapsuuteen. Se oli sillon niiin suurta herkkua, kun se sitä vielä tänäkin päivänä!

    Ihanat puitteet pääsiäispiknikille.

    VastaaPoista
  4. Oi, mistä olet saanut karjiksia?? Itsekö tehnyt?
    Ihanan näköinen piknik muutenkin, herkullista, kaunista.. :)

    Vielä kerran hyvää pääsiäistä sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista
  5. Karjalanpiirakat ovat lennähtäneet Imatralta ja ruisleipä kuvissa on Kotileipomo Elman tekemää. Olen joskus leiponut itsekin leipää samaan juureen. Hyvää!

    Pöytäliina tosiaan on Iltavilli Marimekolta. Kiva kesäinen katettava :)

    Kiitos kaunis viesteistänne :)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...